Heartbeat

Fallow Yor Heart


Försöker finna rätt väg, men det är inte lätt. Försöker hitta det rätta, men det rätta är så himla mycket. Det kan vara med saxen, med kniven, i köket eller på kontoret. Det kan vara nästan var som hällst och kanske är det just det som är grejen. Det enda jag kräver är en omgivning som är accepterande. Jag har inte tänkt på det så mycket fram tills nu, bara strävat vidare och tänkt frammåt. Men så kom det som en stöt, det är inte alltid så lätt att finnas här när alla andra är utspridda över världen.

Så nu ligger focus på idag, vi tar det som de kommer. Ett test idag och kanske ett telefonsamtal i morgon, kanske ett möte någon dag framövver, men antgligen ingenting alls. Vi tar det med lugnet, det går som de går och sån är jag. Blir lugnare och lugnare för var dag. Lämnar allt åt sitt eget öde, spelar med för en gångs skull.




Pino lever och frodas, han tar lugnet med mig och tillsammans går vi sakta framåt. Vill inte påskynda något, vi tar det sakta. Lägger focus på stabilitet och lugnhet. Han är glädjen själv och det gör mig glad.


Inför Jul

Så var motivationen tillbaka! Det har hänt en del det senaste.

1. Chilli har äntligen hittat hem, han blev glad när han såg mig men hade ingen tanke på att följa med mig.
2. Det är jul i min lägenhet!
3. Har julbakat: Lussekatter, Pepparmintstänger, kakemenn, Pepparkakor och knäck.
4. Följer två julkalendrar. Tjuvarnas jul och nisse kampen!
5. Har fått mina julklappar hemifrån - Race Marin mössa+ vantar, vitt med boll på toppen (Y)
6. Har börjat skriva duggor och tycker att det är tokkul!




Vi går längs den mörka asfalten och följer den steg för steg. Han följer vid min sida och tittar upp på mig. Jag ser hans vita långa ansikte, hans kolsvarta nos och de vackra ögonen. Ansiktsuttrycket är focuserat, han är konsentrearad på mig och det slår mig... Han kan gå långt, hur långt som hällst. Det är upp till mig att leda han rätt, men han gan gå långt - hur långt som hällst!'


// Värmlandsligan

RSS 2.0